De bedse wordpress plugins

Det er guld værd at kende de bedste WordPress plugins

Det bedste SEO plugin:

Det er et must at installere det SEO plugin, der hedder SEO by Yoast. Her kan du komme langt med søgemaskineoptimering uden at vide så meget om det på forhånd.

Det bedste Google Analytics plugin:

Det er en god idé at have tilknyttet en Google Analytics konto til din hjemmeside, så kan du hele tiden holde øje med, hvor mange der besøger din hjemmeside, hvor de kommer fra, og mange andre ting. Du bør derfor oprette en Gmail og via den få oprettet en Google anlytics konto. Du kan installere det plugin, der hedder Google Analytics for WordPress.

Bedre mulighed for “tekstbehandling”, når du skriver

Når du starter, giver WP dig ikke mange muligheder for at gøre teksten smukkere med f.eks. overskrifter, mulighed for at skrive fed, kursiv, lave tabeller mv.

Derfor bør du installere Tinymce advanced, da det giver dig langt flere muligheder. Efter installationen vil du opleve, du får mange af de sammen funktioner, som i et tekstbehandlingssystem.

“Automatisk” lægger overskrifterne sig også som H1 og H2, hvilket er vigtigt for din søgemaskineoptimering.

Den bedste Kontakformular

Plugin’et Contact Form7 giver dig nem mulighed for at installere en kontaktformular på din WordPress hjemmeside. Via det plugin, der hedder Flamingo, kan du opsamle viden om de personer, der har anvendt Contact form7

Det bedste oversættelses plugin

Nogle gange kan oversættelser drille, især hvis du arbejder i “købe temaer”. Hvis du installerer Loco Translate, er det nemt at klare oversættelserne.

Installer en ny font

For at understøtte din visuelle identitet, har du måske brug for en font, som ikke allerede eksisterer. Med dette plugin “Use any font”. Kan du intallere en font gratis. Ønsker du at intallere flere koster det lidt…

Nyhed: Hjemmesideskabeloner.dk

Vi netop lanceret en ny hjemmeside: Hjemmesideskabeloner.dk

Her kombinerer vi et standard WordPress tema “Twenty Seventeen” med Plugin’et Beaver Builder. Denne “builder” giver dig en masse lækre skabeloner og rigtig meget medfølger, således at du kun behøver FÅ plugins. Se mere her