E-mail markedsføring2020-04-17T06:05:39+00:00
E-mail nyhedsbreve

E-mail nyhedsbreve – Få hjælp til opsætning og udsendelse

Propagandafabrikken arbejder med nyhedsbreve i det professionelle amerikanske system “Mailchimp”. Hvis du har færre end 2.000 respondenter på dit e-mail nyhedsbrev, er systemet gratis at anvende. Vi opsætter en Mailchimp konto for dig, og vi hjælper med at skrive og udsende dit nyhedsbrev. Vi kan også hjælpe med at integrere nyhedsbrevstilmelding på din hjemmeside, folk kan tilmelde sig her.

E-mail nyhedsbreve, den billigste og mest effektive markedsføringskanal

Nyhedsbreve er den billigste og mest effektive af alle markedsføringskanaler. Hverken SEO, Adwords eller annoncer off- eller online kan slå dit nyhedsbrev.

For hver gang du investerer 1 krone i at markedsføre dig med dit nyhedsbrev, tjener du 40 kroner ind igen (kilde: Direct Marketing Association) Nyhedsbrevet er en af de få markedsføringskanaler, hvor du vitterlig kun rammer dem, der aktivt har sagt, at de gerne vil høre fra dig. Den fordel har du sjældent andre steder. Du kan skrive dit nyhedsbrev, når du har tid. Og eventuelt “for-producere” i de stille perioder.

Læs her om 10 gode grunde til at anvende e-mail markedsføring og nyhedsbreve som en del af dit marketingmix

Udnyt Mailchimps statistik program i dit salgsarbejde

Systemet har også et meget brugbart statistik program, hvor du kan se alt om dine abonnenter. Bl.a. hvor mange der åbner, hvilken browser de åbner fra, hvor mange der klikker osv.

 

Se eksempler på nyhedsbreve her (klik nedenfor)

Kontakt Propagandafabrikken og kom igang med e-mail markedsføring
Se priser for e-mail markedsføring

Vil du vide mere om e-mail marketing. Så læs også: