Et Facebook abonnement er noget for din virksomhed hvis:

Kontakt Propagandafabrikken,
Gitte Mølbak og hør nærmere

 • I mangler tiden og overblikket til at få opdateret virksomhedens Facebook side

 • I mangler tiden og overblikket til at svare på kundehenvendelser fra Facebook

 • I vil gerne igang (eller videre) med Facebook annoncering

 • I har svært ved “at finde på noget” at skrive om

 • Instagram – alle opslag “overflyttes”

Månedligt Facebook abonnement

kr fra2500ekskl. moms og annoncebudget til Facebook
 • Overvågning af Facebook siden
 • Planlægning og eksekvering af max. 2 opslag pr. uge
 • Planlægning og eksekvering  af 1-2 konkurrencer pr. måned
 • Rådgivning om valg af Facebook annoncer
 • Grafisk opsætning af 1-2 Facebook annoncer / eller opslag pr. måned
 • Optimering af annoncebudgetter
 • Kampagneevaluering

BEMÆRK, IGEN BINDINGSPERIODE

Overvågning af din Facebook side: For mange kunder er det blevet naturligt at kontakte en virksomhed via Facebook, ligesom det er blevet naturligt at skrive anmeldelser af dine produkter (både gode og dårlige) på din Facebook side. Vi kan tilbyde at overvåge, og give dig besked, hvis du bør/skal handle på et opslag eller en anmeldelse fra en kunde.  I begrænset omfang kan vi også tilbyde at svare på Facebook henvendelser i tidsrummet fra kl. 8-17 på hverdag. Der kan også træffes aftale om øvrige tidspunkter.

Facebook opslag: Vi kontakter dig en gang om ugen, og her aftaler vi, hvilke opslag, der skal “postes”. Opstår der spontant gode idéer, kan du sende billeder og tekster til os via mail eller sms. Jo flere “lokale billeder” du kan vise, jo bedre.

Det bedste er, hvis der også er mennesker på dine billeder. F.eks. medarbejdere, kunder, leverandører.  Vi hjælper dig med indhold til min. 2 opslag om ugen.

Facebook konkurrencer: For at få flere følgere og for at skabe aktivitet på siden og ikke mindst for at gøre opmærksom på dine produkter, kan det ofte være en god idé at udarbejde Facebook konkurrencer. Vi hjælper med opsætning, vi trækkerne vinderne og ikke mindst sørger vi for at konkurrencen overholder både. Facebooks regler og markedsføringsloven. Vi hjælper med udarbejdelse af 1-2 konkurrencer pr. måned. Ekskl. præmier

Rådgivning om valg af Facebook annoncer: Det har vist sig at være effektivt for mange virksomheder også at bruge Facebook som et annonceringmedie. Du kan nemt segmentere på f.eks. geografiske områder, køn, alder og interesser. Den nemmeste måde at annoncere på er, ved at anvende “boost” knappen for at “booste” et opslag. Men Facebook tilbyder også langt mere avancerede annonceringsformer.

F.eks. har du mulighed for at lede dine potentielle kunder ind på en kampagneside på din hjemmeside, hvor du kan fortælle mere om produktet.

Du har også mulighed for at lave “retargeting kampagner”. Således kan du “ramme” de personer, der har besøgt din hjemmeside med en annonce på Facebook. Det kan du læse mere om i dette blogindlæg.

Opsætning af Facebook annoncer: Da Facebook har visse krav til størrelser på annoncer, mængden af tekst mv. er det oftest en fordel at få et grafisk bureau (som f.eks. Propagandafabrikken) til at hjælpe med den grafiske opsætning af annoncer. Indeholdt i abonnementet er 3-4 annonceopsætninger pr. måned.

Optimering af annoncebudget: Facebook fortæller løbende hvilke målgrupper, der responderer bedst på en annonce, og vi sørger for at dine annonce budgetter optimeres  i henhold til den løbende indsamling om målgruppens adfærd.

Kampagneevaluering: Efter hver annoncekampagne vil du modtage en evaluering, og der vil også være løbende evaluering på de organiske opslag.

Læs også disse artikel omkring Facebook markedsføring