Mobilvenlig hjemmeside i WordPress

Hjemmesider i WordPress

Propagandafabrikken udarbejder hjemmesider i programmet WordPress, som er et “open source” program. Dvs., at det som udgangspunkt er gratis at anvende systemet, men der kan være enkelte “plugins”, som koster penge.
WordPress er et CMS system – (CMS står for Content Management System), som er nemt at arbejde i. Et CMS system bevirker bl.a., at du ikke behøver at arbejde med- og læse kodesprog. Du kan f.eks. rette, slette eller tilføje tekster, ligesom hvis du arbejdede i et tekstbehandlingssystem. Længere nede på denne side, kan du se eksempler på, hvordan du bruger WordPress.

Du kan stort set få din hjemmeside til at se ud, som du ønsker det. Du starter med et “skellet”, og så bygger du på via “plugins”.

Der er både fordele og ulemper ved WordPress 

WordPress er et “open source” system, det er stort set gratis, og nemt at anvende. Men der er også en “bagside af medaljen”. Vælger du at benytte systemet, stiller det krav til især opdateringer. Det kan du læse mere om her

 

fordelulpemrund

Der er både fordele og ulemper ved WordPress

Få en hjemmeside der arbejder for dig døgnet rundt

Folk søger oplysninger om det produkt(er), du sælger, hele døgnet. Når en person foretager en søgning via Google efter et produkt som dit, er det vigtigt, at din virksomhed dukker op. Vi sørger for at skrive”søgemaskine venlige” tekster, der vil medvirke til,  at Google viser din virksomhed i toppen af en søgning.

Vi installerer også det populære WordPress plugin  “SEO by Yoast”, som på meget “pædagogisk vis”, hjælper med til, at få udfyldt de rigtige søgeord, meta beskrivelser, osv.

urrund

Få en hjemmeside, der arbejder for dig døgnet rundt

Vi giver din hjemmeside de bedste “Google betingelser”

Derudover tilføjer vi en “Google optimeringspakke”, der sikrer dig, at din hjemmesider får de bedste betingelser for at blive “læst” af Googles søgerobotter. Optimeringspakken giver dig også masser af viden om dine besøgende. Den viden får du fra “Google Webmaster tool” og “Google analytics”.

Propagandafabrikkens Google optimeringspakke består af:

  • Oprettelser af Gmail (vi anbefaler særskilt Gmail til din hjemmeside)
  •  Tilføjelse til Google Search Console, via en HTML sporringskode
  • Uploading af XML site map i Google Search Console. Dette sker enten via særskilt Plugin eller igennem “Yoast Premium Plugin”. Dette bevirker, at Googles robotter får nemmere ved at ”læse” indholdet på  din hjemmeside. Dette er medvirkende til bedre placeringer.
  • Kontrol af godkendt “Robot.txt”. Dette er et fundamentalt krav for at Google kan “crawle” din side
  • Tilføjelse af Google analytics (statistik program) via et script
  • Test af siden via “Screaming frog” webtool – her får vi et overblik over sidens “SEO helbredstilstand”

Efter 24 timer starter Google sin “crawling”, og du kan se aflæse trafikken på hjemmesiden. dit sitemap indekseres ligeledes.

hjemmesider i wordpress

Vi giver din hjemmeside de bedste “Google betingelser”

Se eksempler på hjemmesider, udarbejdet af Propagandafabrikken

Bruelsystems.com
Handling and washing solutions

Auto-Centralen i Aalborg
Aut. Honda og Nissan forhandler

DS-Nordjylland
En del af Kjærsgaard Auto