markedsføring via Sociale medier

Markedsføring via sociale medier

De fleste virksomheder kan have nytte af at markedsføre sig på et eller flere af de sociale medier. Udfordringen for dig, er at finde det sociale medie, der passer bedst til din virksomhed. Det er ikke  “ressourcefrit” at være på de sociale medier. Hvis man vil begå sig godt koster det tid, kræfter og penge i form af annoncering.

De sociale medier er blevet “voksne”, og det betyder, at de har lært hvordan, de skal tjene penge på DIG… Nøjagtigt ligesom TV, aviser, radio og andre “traditionelle medier” gør det. Vil du opbygge en stor fanskare, kommer du derfor sjældent uden om at bruge penge på annoncering.

Propagandafabrikken hjælper dig med at finde den/de sociale platforme, der passer til din virksomhed. Sammen får vi lagt en strategi for din tilstedeværelse. Vi kan også hjælpe dig med at skabe det rigtige indhold, få lavet de relevante opdateringer og med annoncering. Annoncering på sociale medier er effektivt og ofte billigere end andre medier.

Læs mere i mit blogindlæg “Ram plet med annoncering på Facebook”

Vi kan hjælpe dig med tilstedeværelse og annoncering på

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Markedsføring via sociale medier

Få “passet” din Facebook profil – inkl. opsætning og admin. af annoncer
Kun 2.500 kr. pr. måned

Facebook er de “sociale mediers motorvej”. Med ca. 3,5 mio. danske Facebook profiler er mediet ofte relevant for dig som virksomhed. Her kan dine kunder lære dig og dine produkter bedre at kende.

Men Facebook kan også være et vigtigt annoncemedie for dig. Du kan ramme plet i målgrupper og segmentere f.eks. efter postnr. og geografiske områder, interesser og alder.

Se, hvad vi tilbyder for kun 2500 kr. pr. måned ekskl. moms

Facebook kurser

Kunne du tænke dig at lære om Facebook, således du selv kan klare opslag, annoncering osv. Så tilbyder vi kurser.
Vi har kursuslokaler men kommer også gerne “ud”, til virksomheder/foreninger

Se mere om Facebook kurser