Google straffer din hjemmeside, hvis den ikke er mobilvenlig!

For ikke så længe siden fortalte de hos Google, at de, pr. 21. april 2015, vil begynde at favorisere de hjemmesider, der er “mobilvenlige”. Altså de sider, der kan læses på en mobiltelefon eller en tablet uden, at du skal “zoome ud” med fingrene. Dvs. at de hjemmesider, der er udarbejdet i responsive design helt automatisk vil blive bedre placeret i Googles søgemaskine, set i forhold til de hjemmesider, der IKKE er udarbejdet i responsive design. Er du interesseret i at vide mere, så læs hele artiklen på Googles egen blog.

Lad ikke dine konkurrenter overhale dig!
Er din hjemmeside allerede responsive kan du slappe af, og glæde dig over, at du måske overhaler konkurrenterne i kampen om “en god placering” på Google.  Er din hjemmesideikke responsive, bør du overveje at få gjort noget ved det, ellers risikerer du at blive “overhalet indenom” af din konkurrenter – og hvem har lyst til det

Se denne video, og find ud af om din hjemmeside er mobilvenlig
I denne video giver jeg dig et lynhurtigt tip til hvordan, du kan tjekke, om din hjemmeside er mobilvenlig.  Du kan også teste din hjemmeside v.h.a et Google værktøj, her er der også tips og tricks at hente.

Er du interesseret i at høre mere om en mobilvenlig hjemmeside, så kontakt Propagandafabrikken på info@propagandafabrikken.dk eller ring på 61621410.